Preț redus la jumătate pentru prima ședința

Dezvoltarea personală este un proces anevoios, de aceea alegerea psihologului potrivit care sa te susțină și să te ghideze în propriul tău proces este un aspect important.

Sunt momente în viața noastră când ne putem simți compleșiți datorită unor factori stresori care ne pot afecta funcționarea optimă, fie că vorbim de planul social, profesional, familial sau personal. În aceste momente avem nevoie de un profesionist în psihologie care să ne ajute să identificăm problemele care ne împiedica sa funcționăm la potențialul nostru maxim și împreună cu acesta sa găsim metodele și tehnicile cele mai potrivite și să ne identificăm propriile noastre resurse pentru a dezvolta modele de comportament mai sănătoase și mai eficiente!

Consider că succesul terapeutic constă în primul rând în relația terapeut-client sau, așa cum precizam în paginile anterioare, tovarăși de călătorie.

Din acest motiv am luat decizia de a oferi prima sedință de consiliere la jumătate de preț.

Astfel, în prima noastră sedință ne vom cunoaște, vei avea ocazia să îți formezi o opinie despre metodele și tehnicile de intervenție pe care le folosesc în cadrul ședințelor și despre modul de relaționare și compatibilitate. Dacă în această primă ședință te simți înțeles, susținut și motivat putem începe aceea călătorie interioară care-ți va modela existența într-o manieră pozitivă și productivă. Te aștept cu drag si empatie.

Împreună vom reuși să depășim acele blocaje interioare care te țin pe loc!